Lav Kahoot

Lav Kahoot. Makes distance and blended learning awesome! Men hvis du bruger google analyse, kan det faktisk godt lade sig gøre.

Lav en Kahoot sådan!
Lav en Kahoot sådan! from edu21.dk

Men med kahoot challenge får eleverne nu spørgsmålene på egen skærm, så de kan konkurrere mod elever i hele verden på samme tid i samme spil. Kort forklaring på hvordan man opretter en ny kahoot Disse finde de på helt på egen hånd, men find gerne inspiration.

Også I År Finder Du En Kahoot Om Det Forgangne År I Danmark Og Verden På Bloggen.

Lær at lave en quiz i kahoot Næsten alle ejer en smartphone i dag. Lav en konto og kom i gang her »

Men Hvis Du Bruger Google Analyse, Kan Det Faktisk Godt Lade Sig Gøre.

Klik på new k! og dernæst på spørgsmålstegnet, hvor der står quiz . Du har delt din første quiz på kahoot 🙂 8. Eleverne logger ind på kahoot.it på deres mobil, tablet eller computer med koden fra smartboardet.

Du Eller Eleverne Styrer Quizen Fra Smartboardet, Hvor Spørgsmålene Vises.

I denne korte video viser det, hvordan man nemt og overskueligt kan lave sin egen kahoot quiz Bed alle gæster om at finde deres telefoner frem og. Når du har lavet din kahoot, er i klar til at spille.

Din Guide Til Uge Sex.

Eksempler på brug af kahoot i undervisningen: Det første du skal gøre, hvis du selv vil lave en kahoot! Quiz, er at oprette en bruger.

Grænsefladen Er Velkendt For Alle, Der Nogensinde Har Lavet En Onlinepræsentation Før, Så Navigationen Er Utrolig Enkel.

Hvordan kan man lave gratis produkter? Guide til digitalt escape room med instruktion. Det kan med fordel bruges under en undervisningstime for at gejle klassen op, der ellers kan være noget trætte af lange forelæsningstimer.

Leave a Comment